Lasa-ti grijile in vacanta!

header-grijile

Vara aceasta, recompensam clientii care si-au asigurat masina cu polita complexa CASCO de la Gothaer! De aceea, le oferim cu titlu GRATUIT o asigurare medicala de calatorie in strainatate – GoTRAVEL de la Gothaer, valabila in perioada 15.06 – 15.10.2015.

Ai o polita CASCO de la Gothaer sau intentionezi sa iti iei una in viitor? Esti asigurat si in calatorii!

Ce trebuie sa stii:

  • De aceasta oferta beneficiezi numai daca pe perioada campaniei ai cel putin o polita de asigurare facultativa a autovehiculelor (CASCO de la Gothaer) valabila la momentul producerii evenimentului asigurat.
  • Cunoscutii tai pot avea si ei calatoriile in strainatate asigurate daca incheie pe perioada acestei campanii o asigurare CASCO de la Gothaer. Asigurarea se poate incheia online aici
  • Detaliile asigurarii tale GoTRAVEL: 

Acoperire teritoriala: Europa + Turcia
Perioada asigurata: 14 zile consecutive in perioada 15.06 -15.10.2015
Acoperire temporala, inclusiv in caz de dauna: 24h/ 24h
Scopul calatoriei: Turist
Suma asigurata: 10.000 euro/ persoana

  • La solicitarea ta, poti incheia in conditii avantajoase asigurari medicale de calatorie GoTRAVEL de la Gothaer: pentru ceilalti membri ai familiei, pentru majorarea sumei asigurate, pentru asigurarea bagajelor (care acopera riscul de intarziere cu mai mult de 6h din vina transportatorului, pierderea bagajelor sau furtul prin efractie sau talharie a acestora), pentru includerea sporturilor de agrement (cu grad mediu de risc).
  • Pentru confortul tau, nu trebuie sa ne comunici cand calatoresti in strainatate. In cazul producerii unui eveniment asigurat, te rugam sa contactezi APRIL Romania si sa ai la indemana numarul politei tale GoTRAVEL, pentru identificare.

Pentru mai multe informații, te rugam sa parcurgi regulamentul campaniei, disponibil aici precum si in sediile Gothaer sau la brokerii nostri parteneri.

Si nu uita: vara asta, pe parcursul calatoriilor tale in strainatate, esti mai asigurat decat crezi! Doar cu Gothaer!

Iti dorim vacanta placuta!