Pe partie, uiti de griji!

pe partie

Schiezi? Te dai cu placa de snowboard? Inseamna ca e sezonul tau! Partieeeeee!!!!

Nu-ti lasa pasiunea sa devina grija. Acum te poti bucura la maximum de hobby-ul tau, pentru ca ti-l asiguram noi GRATUIT prin campania “Pe partie, uiti de griji!”.

Alege Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate, GoTRAVEL, SmartTRAVEL sau ExtraTRAVEL de la Gothaer in perioada 01.03.2018 – 31.03.2018 si beneficiezi de asigurarea GRATUITA a bagajelor si echipamentelor de schi si/sau snowboard.

Pleci in interes de afaceri sau pur si simplu in scop turistic? Cu asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate de la Gothaer ai acoperire in intreaga lume (24h/24h, 7 zile/7 zile), iar suma asigurata/persoana este de 1.000 euro pentru bagaje si pentru echipamentul de schi/snowboard in sublimita a 500 euro.

Asadar, fie ca vorbim despre distrugerea sau avarierea echipamentului de schi si/sau snowboard (ca urmare a producerii unui accident pe partia de schi sau in timpul transportului acestuia) sau de bagajele care te insotesc in calatoriile tale, cu Gothaer esti mai asigurat decat crezi.

Uiti de grijile tale mari sau mici, pentru ca noi iti suntem alaturi!

Oferta este supusa unor Termene si Conditii disponibile aici.

Cumpara-online