Calcul Asigurare Afacere ✔️ Gothaer.ro – Asigurari Online

Iti oferim posibilitatea de a calcula pretul unei polite de asigurare pe care sa o inchei online pentru afacerea ta. Suntem siguri ca preferi sa ai repere precise in legatura cu cat trebuie sa aloci din bugetul tau pentru a iti asigura afacerea pe mai multe planuri. Rapid si simplu, prin intermediul calculatorului, poti sa afli cotatia de pret pentru produsele de asigurare potrivite afacerii tale.
Foloseste calculatorul online si afla cat te costa asigurarea!

Calculator pentru Asigurarea de Raspundere Civila Profesionala
Foloseste calculatorul si pentru estimarea cotatiei pentru Asigurarea de Raspundere Civila Profesionala. Aceasta asigurare te protejeaza impotriva prejudiciilor pe care le poti produce tertilor si iti asigura continuitatea activitatii profesionale in calitate de notar, contabil autorizat, expert contabil, cenzor, consultant fiscal, avocat, consilier juridic, auditor financiar, practician in insolventa, evaluator membru ANEVAR, expert tehnic in evaluare de bunuri, topografie, cadastru, geodezie, arhitect sau inginer.
Desi pretentiile de despagubiri pentru prejudiciile produse clientilor in timpul exercitarii profesiei tale pot fi uneori greu de estimat, calculatorul pentru asigurarea afacerii tale cuantifica riscurile in functie de datele introduse de tine si de tipul activitatii pe care o desfasori.

Calculator pentru Asigurari de Garantii 

Un factor important in dezvoltarea afacerii tale il constituie participarea la cat mai multe licitatii publice, cu scopul de a obtine contracte si de a le finaliza conform cerintelor. Astfel, vei reusi nu doar sa iti maresti portofoliul de clienti, ci si cifra de afaceri. Asigurarile de garantii (Garantia de participare la licitatie, Garantia de buna executie sau Garantia de mentenanta) sunt instrumentul de garantare solicitat oricarui ofertant (asigurat Gothaer), care intentioneaza sa participe la o procedura de atribuire pentru un contract de achizitie publica.

Avem in portofoliu si ALTE ASIGURARI pentru afacerea ta (persoane juridice). Cere-ne o oferta!