Calculator Asigurari pentru Afacerea Ta

Calculator Asigurari pentru Afacerea Ta
Iti oferim posibilitatea de a calcula cu acuratete pretul unei polite de asigurare pe care sa o inchei online pentru afacerea ta. Suntem siguri ca preferi sa ai repere precise in legatura cu cat trebuie sa aloci din bugetul tau pentru a iti asigura afacerea pe mai multe planuri. Rapid si simplu, prin intermediul calculatorului, poti sa afli cotatia de pret pentru produsele de asigurare potrivite afacerii tale.
Foloseste calculatorul online si afla cat te costa asigurarea!

Calculator pentru Afacerea ta
Asigurarea Multi-Risc ANTREPRENOR de la Gothaer este asigurarea pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si este un produs unic pe piata, dedicat si adaptat acestui segment. Multi-Risc ANTREPRENOR de la Gothaer iti ofera o asigurare complexa si completa, cu avantaje concrete, construita astfel incat sa se adreseze nevoilor specifice din sapte domenii de activitate: HORECA, Birouri, Producatori si servicii, Magazine, Educatie si Sport&Fitness.

immens_optiuni

Calculeaza prima de asigurare pe calculatorul pe care ti-l punem la dispozitie online si achizitioneaza polita de asigurare care se potriveste cel mai bine afacerii tale.

Calculator pentru Asigurarea de Raspundere Civila Profesionala
Foloseste calculatorul si pentru estimarea cotatiei pentru Asigurarea de Raspundere Civila Profesionala. Aceasta asigurare te protejeaza impotriva prejudiciilor pe care le poti produce tertilor si iti asigura continuitatea activitatii profesionale in calitate de notar, contabil autorizat, expert contabil, cenzor, consultant fiscal, avocat, consilier juridic, auditor financiar, practician in insolventa, evaluator membru ANEVAR, expert tehnic in evaluare de bunuri, topografie, cadastru, geodezie, arhitect sau inginer.
Desi pretentiile de despagubiri pentru prejudiciile produse clientilor in timpul exercitarii profesiei tale pot fi uneori greu de estimat, calculatorul pentru asigurarea afacerii tale cuantifica riscurile in functie de datele introduse de tine si de tipul activitatii pe care o desfasori.

Calculator pentru Asigurari de Garantii 

Un factor important in dezvoltarea afacerii tale il constituie participarea la cat mai multe licitatii publice, cu scopul de a obtine contracte si de a le finaliza conform cerintelor. Astfel, vei reusi nu doar sa iti maresti portofoliul de clienti, ci si cifra de afaceri. Asigurarile de garantii (Garantia de participare la licitatie, Garantia de buna executie sau Garantia de mentenanta) sunt instrumentul de garantare solicitat oricarui ofertant (asigurat Gothaer), care intentioneaza sa participe la o procedura de atribuire pentru un contract de achizitie publica.

Te invitam sa ceri o cotatie de pret si pentru ALTE ASIGURARI pentru afacerea ta (persoane juridice), care prezinta interes!
Daca doresti sa afli cat mai exact posibil ce costuri implica si alte produse de asigurare in afara de cele precizate mai sus, ca de exemplu Asigurari de cladiri si bunuri, asigurarea pentru masini si utilaje, echipamente electronice, instalatii si utilaje de santier, asigurarea utilajelor neinmatriculabile, asigurari de transporturi, asigurari CMR/RTR, navale si fluviale, asigurari pentru industria energiei regenerabile, asigurarea pentru parcurile fotovoltaice, asigurarea de accidente a angajatilor, a sportivilor, asigurari agricole sau animale si pasari, poti solicita o oferta noastra,apasand butonul de mai jos. Cere-ne o oferta!