Obligatiile Gothaer Asigurari Reasigurari:

1. Gothaer Asigurari Reasigurari si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Gothaer Asigurari Reasigurari, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.

2. In nici o circumstanta Gothaer Asigurari Reasigurari nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

3. Utilizare improprie si raspunderi

3.1 Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

1. nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
2. nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul „negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

3.2 Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Gothaer Asigurari Reasigurari in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Gothaer Asigurari Reasigurari si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Gothaer Asigurari Reasigurari ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

4. Informatii personale

4.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Gothaer Asigurari Reasigurari are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

  • pentru utilizarea acestor date de catre Gothaer Asigurari Reasigurari in scopuri de vanzari si marketing;
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
  • Gothaer Asigurari Reasigurari poate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia Gothaer Asigurari Reasigurari, ar putea prezenta interes pentru client.

5. Generalitati

5.1. Modificari ale acestor termeni si conditii – Gothaer Asigurari Reasigurari poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.gothaer.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

5.2. Forta majora – Gothaer Asigurari Reasigurari nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati competente de care Gothaer Asigurari Reasigurari nu este responsabila.

5.3. Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Gothaer Asigurari Reasigurari. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Gothaer Asigurari Reasigurari nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

5.4. Confidentialitate – Gothaer Asigurari Reasigurari nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. Gothaer Asigurari Reasigurari nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.

6. Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.