Abordare

Ne pregatim pentru viitor si crestem odata cu el

Traim in secolul vitezei, iar volumul de informatii la care suntem expusi zilnic creste exponential. Orice Client este la un click distanta de informatiile care il intereseaza si care acopera cel putin 80% din necesarul de care are nevoie. Odata ce acestea sunt usor accesibile online, clientii ajung sa cunoasca tot mai multe despre asigurari, riscuri, acoperiri, drepturi, jurisprudenta, iar asteptarile si exigentele lor devin din ce in ce mai mari. Astfel, tot mai bine informati si educati in privinta asigurarilor, clientii vor apela la specialistii in asigurari, doar daca acestia pot aduce un plus de valoare.
Prin urmare, diferentiatorii principali care ii determina pe clientii existenti sau potentiali sa aleaga consultantii in asigurari vor fi cunostintele tehnice pe care le detin, precum si serviciile personalizate pe care le ofera in interactiunea cu acestia.

In acest context, am infiintat programul Gothaer Academy, care ofera cursuri de dezvoltare adresate profesionistilor care isi doresc sa aduca valoare clientilor lor si sa faca diferenta pe piata asigurarilor din Romania.

Intr-o piata in continua schimbare, in care nevoia de adaptabilitate este esentiala, felul in care te raportezi si reactionezi la provocarile care ti se aseaza in fata influenteaza in mod dramatic succesul zilei de maine. Iar mindset-ul rezultat din mix-ul imbogatit de cunostinte tehnice si abilitati, precum si determinarea pe care o are fiecare dintre noi pot face diferenta pe termen lung. De la aceasta premisa s-a lansat programul Gothaer Academy, prin care ne dorim sa oferim participantilor oportunitatea de a-si consolida si cultiva propriile resurse prin programe de formare, livrate la cel mai inalt standard.

Anca BabaneataCEO Gothaer Asigurari Reasigurari

Expertiza in asigurari poate fi atinsa doar prin perseverenta, integritate, deschidere catre inovatie si profesionalism. In cadrul cursurilor Gothaer Academy, atat specialistii aflati la inceputul carierei in asigurari, cat si profesionistii din acest domeniu isi vor putea atinge si depasi competentele proprii, prin dezvoltare personala si profesionala, prin parcurgerea unui program unic de mentorat.

Ionut BaciuDeputy CEO si CFO Gothaer Asigurari Reasigurari

Piata asigurarilor din Romania are nevoie de orice efort de dezvoltare si know-how pe care il putem folosi pentru a contribui activ la cresterea increderii in produsele si serviciile de asigurare. Odata cu programul Gothaer Academy, aducem valoare profesionistilor din asigurari printr-un program de invatare activa, menit sa ii ajute sa devina mai buni in ceea ce fac in relatia cu asiguratii lor.

Cosmin AnghelutaDeputy CEO si Sales Executive Chief Gothaer Asigurari Reasigurari