Asertivitate si Feedback

Despre curs:

In experiența cursului de “Asertivitate si Feedback” ne vom concentra asupra a doua zone principale: comunicarea cu echipa și feedback-ul. Cursul are in vedere dezvoltarea modalitatilor prin care putem accesa potențialul ascuns in informația neimpartasita aflata la clienti, colegi si furnizori, dezvoltarea abilitatilor de a comunica cu claritate si asertivitate, tehnici de acordare si de primire a feedback-ului.

Cursul are la baza o metoda de invațare de tip experiential, in care prin exercitii dinamice, interactive și practice, vom explora cum ii putem face pe ceilalți sa se simta valorizați si totodata, sa ii incurajam eficient in a-și lua un angajament de a actiona intr-o anumita directie.

Subiecte abordate: Comunicarea cu echipa; Comunicarea persuasiva; Acordare de feedback pe comportamente. Solicitare de feedback.

Metodologie: Invatare experientiala. Role play. Exerciții individuale si de grup.

Asadar, participantii vor invata:

  • Sa creeze un flux de idei și solutii, sa obtina deschidere in comunicare, sa gestioneze cunostintele si capitalul uman.
  • Sa elimine discrepanta existenta intre a aprecia oamenii si a-i face sa se simta apreciati si intelesi, sa promoveze creativitatea, sa rezolve problemele.
  • Sa foloseasca persuasiunea non-agresiva, sa utilizeze comportamentele de persuasiune, sa aleaga corect stilul de persuasiune in funcție de situatie.
  • Sa monitorizeze constant rezultatele angajaților si comportamentele lor, sa dea feedback ori de cate ori este nevoie, nu numai la finalul perioadei de evaluare, sa dea feedback de dezvoltare orientat pe comportamente.
  • Sa dea feedback specific, sa isi asume feedback-ul, sa observe comportamente specifice, sa diferențieze intre comportamente si interpretari, sa dea feedback asumat pe atitudine.
  • Cand si cum sa dea feedforward.

Trainer: Robert Iancu (Trend)

Acceseaza calendarul cursurilor si inregistreaza-te!