Management

Gothaer Versicherungsbank VVaG este una din cele mai importante companii de asigurari mutuale din Germania si compania mama a grupului Gothaer, oferind produse de asigurari generale, de viata si sanatate.

Afla mai multe detalii despre Consiliul de Administratie al grupului Gothaer aici.

Consiliul de Administratie

Dr. Christopher LOHMANN – Presedinte al Consiliului de Administratie

Dr.Christopher LOHMANN este un expert calificat in asigurari, atat in domeniul gestionarii daunelor, cat si al liniilor de asigurari industriala, avand o vasta experienta in vanzari si distributie. Incepand cu 1 aprilie 2017 si-a inceput activitatea in calitate de Membru al Consiliului de Administratie al Gothaer Versicherungsbank VVaG si al Gothaer Finanzholding AG, preluand la 1 mai 2017 si functia de CEO al Gothaer Allgemeine AG. Totodata, este si Presedintele Consiliului de Administratie al Gothaer Asigurari Reasigurari.

Klaus Christoph REICHERT – Vice-Presedinte al Consiliului de Administratie

Cu o experienta de peste 26 de ani in domeniul asigurarilor, Klaus Christoph Reichert este Membru al Consiliului de Administratie al Gothaer Vertriebs-Service AG si Vice-Presedinte al Consiliului de Supraveghere al Gothaer Towarzystwo Ubezpieczen S.A. Polonia. Incepand cu anul 2011 si pana in 2014 a fost Membru al Consiliului de Administratie Janitos Versicherung AG, o filiala a Gothaer. A absolvit Univeristatea de Stiinte Aplicate din Mannheim, Germania, in anul 1988.

Anna Katarzyna WLODARCZYK-MOCZKOWSKA – Membru al Consiliului de Administratie

Are o experienta de conducere de 17 ani in domeniile financiare si asigurari. Intre anii 2001 si 2012 a lucrat la Grupul Ergo Hestia, unde incepand cu anul 2001 a fost Director General Adjunct al MTU Moje Towarzystwo Ubezpieczeń S.A.

Maxim EVTUSCHENKO – Membru al Consiliului de Administratie

Din anul 2008 a ocupat functia de Senior Portfolio Manager, ocupandu-se indeaproape de achizitionarea subsidiarelor din Polonia si Romania ale Grupului Gothaer, fiind in acelasi timp si responsabil cu Investitiile Alternative si Energia Regenerabila.

Dr. Gerhard Walter WEIDENFELD – Membru neexecutiv al Consiliului de Administratie

A lucrat ca bancher la Dresdner Bank AG din Düsseldorf. Apoi a studiat economia si stiintele sociale la Universitatea din Köln. Din 2009 pana in 2016 a condus departamentul Corporate si M&A ale Gothaer.

Conducerea Executiva

Cosmin ANGHELUTA – Director General Adjunct si Director Executiv Vanzari

Experienta sa peste 20 ani in piata de asigurari a fost construita in cadrul unor companii importante din domeniu, in special in departamentele responsabile de vanzari si de dezvoltarea relatiilor cu brokerii de asigurare. Absolvent al Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune in cadrul ASE, al Facultatii de Stiinte Politice, Sociologie si Relatii Internationale, Cosmin Angheluta a obtinut apoi si diplome de masterat in “Politici comunitare si interventii sociale”, “Geopolitica, istorie si Relatii Internationale” si “Diplomatie”.