Management

Gothaer Versicherungsbank VVaG este una din cele mai importante companii de asigurari mutuale din Germania si compania mama a grupului Gothaer, oferind produse de asigurari generale, de viata si sanatate.

Afla mai multe detalii despre Consiliul de Administratie al grupului Gothaer aici.

Consiliul de Administratie

Klaus Christoph REICHERT – Membru neexecutiv si Presedinte al Consiliului de Administratie

Cu o experienta de peste 26 de ani in domeniul asigurarilor, Klaus Christoph Reichert este Membru al Consiliului de Administratie al Gothaer Vertriebs-Service AG si Vice-Presedinte al Consiliului de Supraveghere al Gothaer Towarzystwo Ubezpieczen S.A. Polonia. Incepand cu anul 2011 si pana in 2014 a fost Membru al Consiliului de Administratie Janitos Versicherung AG, o filiala a Gothaer. A absolvit Univeristatea de Stiinte Aplicate din Mannheim, Germania, in anul 1988.

Dr. Gerhard Walter WEIDENFELD – Membru neexecutiv si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie

A lucrat ca bancher la Dresdner Bank AG din Düsseldorf. Apoi a studiat economia si stiintele sociale la Universitatea din Köln. Din 2009 pana in 2016 a condus departamentul Corporate si M&A ale Gothaer.

Georgina POPESCU – Membru neexecutiv al Consiliului de Administratie

A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti (Facultate de Relații Economice Internationale si Studii Aprofundate -Tranzacții Intraeuropene), detine diverse certificari de specialitate (CISI – Global Financial Compliance, Formator Autorizat, Manager de Proiect, practicant NLP) si are o experienta profesionala de peste 20 de ani, din care peste 15 ani in domeniul financiar bancar. Georgina POPESCU este din 2016 lector colaborator al Institutului Bancar Roman, iar din 2017 ofera consultanta si participa in calitate de membru independent in foruri neexecutive in domeniul financiar bancar.

Conducerea Executiva

Reiner TÜRR – Director General Adjunct si Director Financiar (CFO)

Are o experienta de peste 25 de ani ca expert financiar in industria financiara si de asigurari. Dupa ce a studiat, la Köln, Administrarea Afacerilor, si-a inceput cariera ca analist in sectorul bancar, detinand apoi functii de specialitate in Finante Corporatiste si al Managementului de Portofoliu in sectorul asigurarilor. In 2005, s-a alaturat Grupului Gothaer in calitate de Manager de investitii, actiuni si fonduri de investitii al Gothaer Asset Management AG din Köln, precum si al Finantelor Corporatiste ale Grupului, inainte de a deveni Membru in Consiliul de Administratie al Gothaer Asset Management AG, in 2009. In plus, a ocupat functia de Director General in mai multe entitati Gothaer asociate investitiilor, detinand si mandate in Consiliul de Supraveghere.

Cosmin ANGHELUTA – Director General Adjunct si Director Executiv Vanzari

Experienta sa peste 20 ani in piata de asigurari a fost construita in cadrul unor companii importante din domeniu, in special in departamentele responsabile de vanzari si de dezvoltarea relatiilor cu brokerii de asigurare. Absolvent al Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune, al Facultatii de Stiinte Politice, Sociologie si Relatii Internationale, Cosmin Angheluta detine si diplome de masterat in „Politici comunitare si interventii sociale”, „Geopolitica, istorie si Relatii Internationale” si „Diplomatie”.