Asigurarea pentru animale si pasari

Cresterea de pasari si animale este o afacere profitabila pentru toti fermierii care doresc sa ofere pentru consum si utilizare produse de origine animala de calitate, fie ca e vorba de carne sau de produse provenite de la acestea, precum lapte, oua sau lana, dar si animale de tractiune sanatoase, precum cabalinele sau asinii. O astfel de afacere este una care implica, insa, multe riscuri, avand in vedere ca are in vedere fiinte vii, care pot oricand sa se accidenteze, sa se imbolnaveasca sau sa fie, pur si simplu, victimele unor hazarduri naturale.
De aceea, asigurarea animalelor este vitala pentru orice crescatori de animale si pasari, atat pentru cei care o fac in scop comercial, cat si pentru cei care o fac pentru uzul gospodaresc. Asigurarea animalelor si pasarilor pe care o propune Gothaer tuturor crescatorilor de animale domestice este un pas catre normalitate si catre siguranta financiara a acestora.
Asigurarea pentru animale si pasari de la Gothaer iti ofera protectie pentru urmatoarele categorii de animale: bovine si bubaline; ovine, caprine; tineret porcin; porcine pentru reproductie; porcine la ingrasat; scroafe cu purcei pana la intarcare; cabaline si asini de tractiune; galinacee (gaini ouatoare, gaini de reproductie, tineret de inlocuire si reproductie, pui de carne etc.).

O astfel de polita de asigurare pentru animale si pasari include riscuri specifice, la care stim ca pot fi expuse, respectiv:

  • boli chirurgicale, obstetricale, interne, care duc la moartea animalelor;
  • sacrificarea de necesitate, dispusa de medicul veterinar in urma constatarii unei boli asigurate sau accident involuntar care pune viata animalului in pericol;
  • accidente care duc la moartea animalelor, provocate de:
  • meteorizarea acuta a animalelor din cauza furajelor (umflarea), numai cu asistenta veterinara obligatorie;
  • atacul animalelor salbatice;
  • inundatii din ploi torentiale;
  • incendiu provocat de descarcari electrice naturale (trasnet) si avarii accidentale ale instalatiei electrice din adaposturi;
  • trasnet, cutremur de pamant, furtuna, avalanse de zapada, alunecari de teren.

Pentru ca fiecare tip de risc de genul celor de mai sus sa nu fie o problema pentru un fermier sau pentru orice persoana care creste animale, este dezirabila o asigurare de la Gothaer, care include astfel de riscuri la care animalele lor pot fi supuse. Deoarece o astfel de indeletnicire este o afacere care include cheltuieli majore, in afara celor de baza, precum asigurarea hranei si a spatiului de locuit, asigurarea medicatiei in cazul imbolnavirilor, asigurarea vaccinarilor obligatorii si a personalului care sa aiba grija de animale, consideram ca nu este cazul sa mai fie si griji si pentru alte riscuri neprevazute.
De aceea, este mult mai simplu sa apelezi la noi, pentru ca o asigurare pentru animale de la Gothaer este cea care iti ofera liniste din punct de vedere financiar, acoperind orice risc dintre cele enumerate mai sus in lista specifica asigurarii de animale.

buton cere o oferta