Asigurarea culturilor agricole

Asigurarea culturilor agricole este necesara pentru toti cei care privesc practica agricola nu doar ca pe o actiune gospodareasca, ci din punct de vedere antreprenorial, ca pe orice afacere care are un obiectiv concret si care trebuie sa isi asume atat castigurile, cat si pierderile care vin odata cu aceasta. Asigurarea culturilor agricole pe care firma de asigurari Gothaer o propune tuturor profesionistilor din domeniul agriculturii isi are radacinile in aceasta grija fata de orice mic detaliu al unei afaceri, mai ales atunci cand vrei sa faci fata situatiilore neprevazute.

Acest produs iti ofera solutii complete de asigurare pentru culturile tale menite sa iti protejeze activitatea atunci cand afacerea ta se desfasoara in domeniul agricol si cuprinde urmatoarele:

  • Asigurarea culturilor agricole;
  • Asigurarea culturilor de legume;
  • Asigurarea rodului viilor si pomilor; 

Suplimentar, se pot cuprinde in asigurare si culturi aflate în sere si solarii, rasaduri, plantatii tinere de pomi, plantatii de capşuni, arbusti fructiferi, pepiniere de vita de vie (scoli), butasi portaltoi pentru vita de vie, fanete si pasuni naturale.

10 avantaje

Fiecare dintre aceste tipuri de asigurari agricole sunt menite sa iti protejeze afacerea atunci cand aceasta este periclitata de agenti externi pe care nu ii poti controla si care iti pot distruge in doar cateva clipe munca depusa pe o perioada foarte lunga de timp. Gothaer iti furnizeaza nu doar simple acte de asigurare a culturilor agricole, ci siguranta financiara tocmai prin riscurile pe care le acopera.

Riscuri acoperite:

  • Grindina;
  • Incendiu provocat de descarcari electrice (trasnet) /incendiu produs din orice cauza;
  • Efectele directe ale ploii torentiale, ale furtunii/ uraganelor: spalarea semintelor sau ale solului din jurul plantelor, nerasarirea plantelor ca urmare a tasarii solului la suprafata, dezgolirea radacinilor, malirea produsa de suvoaie; deplasarea plantelor cu sau fara pamantul din jurul lor, frangerea sau ruperea tulpinilor, lastarilor, florilor, caderea fructelor, culcarea la pamant a plantelor fara redresare ulterioara;
  • Prabusire/alunecare de teren cultivat;
  • Inghet tarziu de primavara;
  • Inghet timpuriu de toamna.

Toate tipurile de riscuri de mai sus incluse in asigurarea culturilor agricole de la Gothaer sunt, practic, legate de iminenta actelor naturale, impotriva carora nu exista protectie, fiind numite, pe buna dreptate, hazarduri naturale. Fiindca partenerii nostri nu isi doresc sa fie surprinsi de iminenta unor astfel de hazarduri naturale, acestia apeleaza la Gothaer pentru incheierea unor polite de asigurari agricole, care le ofera confortul necesar pentru perioadele in care natura le poate pune probleme.
Pentru mai multe detalii despre asigurarile culturilor agricole de la Gothaer, ne poti contacta la numarul de telefon sau la adresa de e-mail pe care le poti gasi in rubrica de contact, iar noi ne asiguram ca tu vei beneficia de protectia financiara de care ai nevoie. Alege siguranta financiara a afacerii tale printr-o asigurare a culturilor agricole de la Gothaer!

buton cere o oferta