Raspunderea civila a proprietarului fata de chirias

Asigurarea de Raspundere civila a proprietarului fata de chirias se adreseaza proprietarilor de cladiri care inchiriaza aceste imobile sau parte din acestea, avand destinatia de locuinta sau sediu social, birou, magazin, atelier, depozit,etc. si care sunt responsabili cu efectuarea reparatiilor necesare in aceste spatii inchiriate, sau de o parte din bunurile chiriasilor, care pot fi avariate. In aceste cazuri, proprietarul poarta responsabilitatea pentru plata acestor pagube, iar acestea pot insemna sume considerabile.

Gothaer iti ofera despagubiri pentru:

  • Prejudiciul suferit de chirias (locatar)/comodatar drept consecinta directa a faptelor culpabile savarsite de catre asigurat in perioada de asigurare, pentru care asiguratul in calitate de locator/comodant  este raspunzator potrivit legii;  
  • Prejudiciul poate consta in vatamari corporale (incapacitate temporara de munca, invaliditate permanenta, deces) aduse chiriasului, familiei sau prepusilor acestuia;
  • Pagubele materiale (avarierea/ distrugerea) aduse bunurilor (inclusiv instalatiile si echipamentele care asigura functionalitatea imobilului inchiriat: apa, canalizare, incalzire, electricitate, instalatii de aer conditionat / ventilatie, etc.) apartinand chiriasului/comodatarului, incluzand cheltuielile necesare repararii sau inlocuirii acestora. 

Acest produs face parte din pachetul de raspunderi civile, fiind oferita impreuna cu Asigurarea de raspundere civila generala.

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare (PID).

Cumpara online