Asigurarea de raspundere civila a chiriasului

Multi proprietari de cladiri isi fac griji in legatura cu aparitia unei pagube la proprietatea pe care au inchiriat-o, in situatia in care chiriasul este responsabil pentru acea paguba, pentru ca acesta nu ar vrea sa suporte costul necesar reparatiilor. Daca iti desfasori activitatea intr-un sediu pe care l-ai inchiriat de la un proprietar, trebuie sa te gandesti si la avantajele oferite de o asigurare de raspundere civila a chiriasului fata de proprietar.

Aceasta asigurare iti oferta protectia financiara necesara, in situatia in care produci, din culpa ta, o paguba (avariere, distrugere) la proprietatea inchiriata si esti obligat de lege sa platesti despagubiri proprietarului.

Te asiguram pentru pagubele produse prorpietatii inchiriate, indiferent ca desfasori activitate de birou sau productiva. Sunt acoperite pagubele produse atat cladirii, cat si instalatiilor care asigura functionalitatea acesteia (cum ar fi instalatii de aer conditionat, incalzire, sanitare etc.) si a mobilierului din dotare, apartinand proprietarului.

Gothaer iti ofera despagubiri pentru:

  • sumele compensatorii pe care esti legal obligat sa le platesti proprietarului prejudiciat, ca urmare a producerii evenimentelor asigurate;
  • cheltuielile de judecata facute de proprietarul pagubit pentru indeplinirea formalitatilor legale in vederea obligarii tale la plata despagubirilor, daca ai fost obligat la despagubire prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila;
  • cheltuielile de judecata facute de tine in procesul civil, stabilite de lege ori de catre instantele de judecata, daca ai fost obligat la plata despagubirilor.

Acest produs face parte din pachetul de raspunderi civile, fiind oferita impreuna cu Asigurarea de raspundere civila generala.

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare (PID).

Cumpara online