Asigurarea de raspundere civila decurgand din activitatea de constructii-montaj

Sunt acoperite lucrarile de constructii-montaj, cum sunt: realizare/reparare/mentenanta instalatii pentru cladiri, montaj diverse echipamente electrice, constructii noi de cladiri rezidentiale etc.

Polita acopera raspunderea civila delictuala a Asiguratului angajata in conformitate cu legea din Romania si declansata ca urmare a producerii unor evenimente asigurate urmare a activitatii de constructii – montaj.

Sunt acoperite daunele materiale directe suferite de catre terta persoana in timpul perioadei de asigurare, constand in vatamari corporale si/sau pagube la bunuri, altele decat bunurile care au facut obiectul propriu-zis al prestatiei Asiguratului.

Acoperiri suplimentare:

  • Raspunderea pentru pagube produse dupa finalizarea si receptionarea lucrarilor de constructii-montaj (raspunderea prestatorului de servicii);
  • Raspunderea civila legala decurgand din detinerea/utilizarea vehiculelor cu motor neinmatriculabile;
  • Esti acoperit pentru sumele compensatorii pe care esti obligat sa le platesti persoanelor pagubite cu titlu de Prejudicii, ca urmare a producerii Evenimentelor asigurate.

In plus, esti acoperit gratuit si pentru:

  • cheltuielile de judecata facute de persoana pagubita pentru indeplinirea formalitatilor legale in vederea obligarii tale la plata despagubirilor, daca ai fost obligat la despagubire prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila;
  • cheltuielile de judecata facute de tine in procesul civil, stabilite de lege ori de catre instantele de judecata, daca ai fost obligat la plata despagubirilor.