Asigurarea CARGO pentru bunuri si marfuri in tranzit

In timpul unui transport se pot intampla diverse evenimente neplacute. Bunurile si marfurile tale sau ale clientilor tai pot fi avariate, distruse sau chiar furate. O decizie gresita sau neglijenta pot fi, astfel, cauze principale pentru pierderi financiare importante. Cu toate acestea, erorile sunt umane si imprevizibile si trebuie sa existe o posibilitate de a preveni orice astfel de neplacere. Iar Gothaer are exact solutia pentru aceste evenimente.

Asigurarea CARGO de la Gothaer iti ofera protectia financiara adecvata, pentru pierderile suferite in astfel de cazuri.

Poti incheia o asigurare CARGO atat pentru bunurile si marfurile care iti apartin, indiferent cum se efectueaza transportul – cu vehicule proprii sau inchiriate, precum si pentru bunurile si marfurile apartinand clientilor tai pentru care tu efectuezi sau organizezi transportul.

Bunurile si marfurile transportate sunt asigurate pe perioada transportului terestru, naval, maritim sau pe calea aerului, precum si, in functie de tipul transportului si de optiunea ta, pe timpul transbordarii, al incarcarii/descarcarii sau al depozitarii, precum si pentru riscurile speciale razboi si greve.

Mai mult, poti incheia asigurarea pentru un transport determinat sau pentru o anumita perioada de timp.

In functie de tipul de marfa si de necesitatea ta de protectie, poti alege 3 tipuri de acoperiri pentru asigurarile de bunuri si marfuri, conform “Institute Cargo Clauses”:

  • Conditia A: toate riscurile, mai putin excluderile specifice (cum ar fi pierderea uzuala, intarzieri, ambalarea insuficienta sau necorespunzatoare etc.);
  • Conditia B: pierderea sau avarierea bunurilor asigurate cauzate de: incendiu sau explozie; esuarea, scufundare sau rasturnarea navei sau ambarcatiunii; rasturnarea sau deraierea mijlocului de transport terestru; coliziunea sau contactul navei, ambarcatiunii sau mijlocului de transport cu orice obiect exterior, altul decat apa; descarcarea bunurilor intr-un port de refugiu in caz de pericol/urgenta; sacrificiul in cazul avariei comune; aruncarea sau luarea de valuri peste bord, patrunderea apei de mare, lac sau rau in nava, ambarcatiune, cala, mijloc de transport, container sau locul de depozitare; dauna totala pentru orice colet pierdut peste bord sau cazut in timpul incarcarii sau descarcarii pe si de pe nava sau ambarcatiune;
  • Conditia C: pierderea sau avarierea bunurilor asigurate cauzate de: incendiu sau explozie; esuarea, scufundarea sau rasturnarea navei sau ambarcatiunii; rasturnarea sau deraierea mijlocului de transport terestru; coliziunii sau contactului navei, ambarcatiunii sau mijlocului de transport cu orice obiect exterior, altul decat apa; descarcarea bunurilor intr-un port de refugiu in caz de pericol/urgenta; sacrificiul in cazul avariei comune; aruncarea peste bord.

De ce sa alegi Gothaer pentru asigurarea CARGO?
Firma de asigurari Gothaer nu livreaza doar polite de asigurari CARGO sau alte tipuri de asigurari care sunt trecute in rubrica de produse, ci promite si acorda clientilor sai, in primul rand, servicii de calitate.
Alege asigurarea CARGO de la Gothaer si protejeaza-ti afacerea si clientii cu un produs fara de care esti expus unui risc care iti poate afecta negativ business-ul.

buton cere o oferta