Asigurarea pentru transplant cu Celule Stem Standard

Cand esti sanatos, iti doresti o multime de lucruri. Cand esti bolnav, numai unul. Pentru ca iti pasa de sanatatea copilului tau si ai recoltat celule stem la nastere, pentru tine, grija pe care o porti micutului tau este cel mai important lucru din lume. De aceea ne gandim la tot ce ai nevoie si preluam grijile tale financiare atunci cand ai mai multa nevoie. 

Din dorinta de a iti oferi tot sprijinul de care ai putea avea nevoie, Gothaer Asigurari Reasigurari iti pune la dispozitie Asigurarea pentru transplantul cu Celule Stem Standard, pentru copilul sau copiii tai, cat si pentru voi ca parinti.

Beneficiile Asigurarii pentru transplant cu Celule Stem Standard: 

 •  Acoperirea larga a asigurarii;
 •  Peste 60 de boli/afectiuni asigurate;
 •  Preluarea tuturor grijilor financiare in momente delicate;
 •  Plata rapida, in avans, a cheltuielilor medicale necesare efectuarii transplantului, direct clinicii sau unitatii medicale agreate in care se va efectua transplantul. 

Cui se adreseaza acest produs de asigurare?

Asigurarea se adreseaza oricarei persoane, careia i s-au recoltat la nastere celule stem si este proprietar al unui depozit de celule stem proprii stocate intr-o banca depozitara autorizata, precum si parintilor si fratilor/surorilor naturali.

Un produs cu acoperire complexa

Asigurarea pentru transplant cu Celule Stem Standard acopera costurile si/sau cheltuielile cu interventia de transplant intr-o clinica din Romania pana la maxim 100.000 euro, iar daca efectuarea lui nu este posibila in Romania, transplantul se va putea efectua intr-o alta clinica din Uniunea Europeana. In acest caz, limita maxima de despagubire este de 200.000 euro.

De asemenea, sunt acoperite cheltuielile suplimentare de transport necesare asiguratilor in vederea efectuarii transplantului, in sublimita de 10.000 euro.

Costuri/cheltuieli asigurate

Asigurarea pentru transplant cu Celule Stem Standard este o asigurare completa care iti acopera costurile /cheltuielile generate de necesitatea efectuarii transplantului autolog si/sau alogen cu celule stem hematopoietice proprii sau cu celule stem hematopoietice provenind de la asigurat si utilizate pentru mama, tatal, fratii si/sau surorile asiguratului, recoltate din cordonul ombilical.

Plata serviciilor medicale de specialitate – costuri/cheltuieli medicale necesar a fi efectuate pentru:

 • Teste si proceduri pre-transplant, inclusiv tratamentul efectelor secundare;
 • Transplantul efectuat asiguratului cu celule stem proprii recoltate la nastere si/sau cu celule stem multiplicate din celule stem proprii (numai daca aceasta procedura este considerata procedura standard);
 • Transplantul efectuat asiguratilor aditionali nominalizati in polita de asigurare cu celulele stem proprii asiguratului, recoltate la nasterea acestuia si / sau cu celule stem multiplicate din celule stem proprii (numai daca aceasta procedura este considerata procedura standard);
 • Tratamentul efectelor secundare, complicatiilor care pot aparea dupa efectuarea transplantului, dar nu mai tarziu de 12 luni de la efectuarea transplantului;
 • Alte cheltuieli medicale aferente transplantului asigurat;
 • Costuri/cheltuieli suplimentare in sublimita a 10 000 euro (in total pe perioada) necesare asiguratului in deplasarile efectuate in vederea efectuarii interventiei de transplant, precum si pentru vizitele medicale pre si post transplant, dupa cum urmeaza:
 • Cheltuieli cu transportul asiguratului (inclusiv transport medical de specialitate) precum si a unui insotitor al acestuia;
 • Cheltuieli cu cazarea asiguratului, precum si a maxim doi insotitori al acestuia.

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare (PID).