Asigurarea facultativa a locuintei CASA MEA

_pachete

Pentru ca riscurile de incendiu, explozie, furtuna, cutremur sau inundatie sunt cat se poate de reale, producerea acestora poate afecta confortul caminului tau. Acum, poti beneficia de o acoperire completa, modulara, atat pentru pagubele produse locuintei si bunurilor, cat si pentru raspunderea civila fata de terti in legatura cu pierderile provocate acestora. 

Asigurarea facultativa a locuintei CASA MEA de la Gothaer este un produs modular, special creat pentru a  raspunde nevoilor tale specifice de asigurare, oferindu-ti posibilitatea de a alege diverse acoperiri, asa cum sunt descrise in tabelul de mai jos:

*Asigurarea de Accidente a Persoanelor

In plus, in functie de pachetul de riscuri ales, beneficiezi de protectie in cazul accidentelor suferite de tine si/sau membrii familiei tale la locatia asigurata:

  • Pachetul GoCONFORT: in limita a 500 EUR/ persoana in caz de invaliditate permanenta si 250 EUR /persoana in caz de deces, limita maxima de despagubire 1.250 EUR in cazul producerii unui eveniment colectiv;

  • Pachetul GoPROTECT: in limita a 1.000 EUR/ persoana in caz de invaliditate permanenta si 500 EUR/ persoana in caz de deces, limita maxima de despagubire 2.500 EUR in cazul producerii unui eveniment colectiv.

Alte AVANTAJE ale asigurarii CASA MEA de la Gothaer:

  • Primesti acoperiri GRATUITE in functie de pachetul de asigurare ales:

            – Pachetul GoCONFORT: Raspunderea Civila a Familiei pe teritoriul Romaniei in limita a 1.000 EUR (echivalent moneda politei) pe eveniment si agregat, precum si bunurile din locuinta (Continutul) – in limita a 1.000 EUR (echivalent moneda politei);

           – Pachetul GoPROTECT: Raspunderea Civila a Familiei pe teritoriul Romanieiin limita a 1.000 EUR (echivalent moneda politei) pe eveniment si agregat, precum si bunurilor din locuinta (Continutul) – in limita a 3.000 EUR (echivalent moneda politei). 

  • 5% reducere pentru plata primei de asigurare anticipat si integral;
  • Posiblitatea de plata, a primei de asigurare, in doua sau patru rate egale;
  • Multiple posibilitati de plata a primei de asigurare(fara comision): numerar, transfer bancar sau plata online cu cardul, in deplina siguranta, direct pe site-ul www.gothaer.ro;
  • 15 zile perioada de gratie pentru plata ratelor de prima (in perioada de gratie polita de asigurare ramane in vigoare cu conditia ca rata de prima sa fie achitata in acest interval);
  • Asistenta si suport tuturor clientilor in caz de dauna prin Serviciul Clienti: 021.200.00.00;
  • Posibilitatea acordarii unui avans din despagubire in caz de dauna.

Asigurarea locuintei CASA MEA de la Gothaer reprezinta o asigurare facultativa a locuintelor si nu constituie si nici nu inlocuieste Polita de asigurare obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inudatiilor (PAD), reglementata in baza Legii nr. 260/2008, cu modificarile si completarile ulterioare. PAD reprezinta o polita separata fata de polita facultativa, iar obligativitatea incheierii acesteia revine in exclusivitate Asiguratului.

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare (PID).