Reasigurare

Construim programe complexe si cuprinzatoare de reasigurare, plasate la reasiguratori renumiti la nivel mondial, protejand astfel in mod adecvat raspunderile pe care ni le-am asumat.

Siguranta clientilor nostri este astfel conferita si de puterea financiara a partenerilor reasiguratori, in anul 2019 marea majoritate a portofoliilor fiind protejate de catre reasiguratori cotati cel putin AA- de catre Standard & Poor’s, in cateva cazuri folosind si reasiguratori cotati cu cel putin A- de catre agentiile de rating.

Relatia cu partenerii reasiguratori include si dezvoltarea, alaturi de specialistii Gothaer, de solutii avangardiste de asigurare care sa raspunda chiar si celor mai neobisnuite cerinte ale clientilor nostri.

Atat structura si acoperirea larga oferita de programele de reasigurare, cat si retinerile prudentiale ale companiei noastre in cadrul acestora, ne sustin stabilitatea financiara, asigurand totodata solutionarea si plata prompta a daunelor. Plasamentele facultative in reasigurare, pentru riscurile care depasesc limitele tratatelor, completeaza protectia adecvata a riscurilor asumate.