Reasigurare

Construim programe complexe si cuprinzatoare de reasigurare, cu reasiguratori renumiti la nivel mondial, cum ar fi General Reinsurance (Gen Re), SCOR, Hannover Re, Sirius, Nationale Borg, Atradius, Transatlantic, Lloyd’s Syndicates, Swiss Re, Endurance, Vig Re, R+V, Deutsche Ruck, Mapfre Re si altii, protejand astfel in mod adecvat raspunderile pe care ni le-am asumat.

Siguranta clientilor nostri este astfel conferita si de puterea financiara a partenerilor reasiguratori, Gen Re fiind cotat de catre agentia de rating Standard & Poor’s cu AA+, Swiss Re, R+V si Hannover cu AA-, ceilalti fiind cotati cu cel putin A- de catre agentiile de rating.

Relatia cu partenerii reasiguratori include si dezvoltarea, alaturi de specialistii Gothaer, de solutii avangardiste de asigurare care sa raspunda chiar si celor mai neobisnuite cerinte ale clientilor nostri.

Atat structura si acoperirea larga oferita de programele de reasigurare, cat si retinerile prudentiale ale companiei noastre in cadrul acestora, ne sustin stabilitatea financiara, asigurand totodata solutionarea si plata prompta a daunelor. Plasamentele facultative in reasigurare, pentru riscurile care depasesc limitele tratatelor, completeaza protectia adecvata a riscurilor asumate.