Formular de Avertizare/ Sesizari

sesizari web

La Gothaer Asigurări Reasigurari (denumită în continuare şi “Compania”), respectăm confidenţialitatea şi ne bazăm pe integritatea angajaţilor, precum şi a colaboratorilor noștri, astfel încât să putem oferi servicii de asigurare de calitate şi de încredere, pe termen lung.

De aceea, deschidem un canal de comunicare direct, creat special pentru angajaţii proprii, intermediarii în asigurări, service-urile partenere, furnizorii, clienții şi părţile interesate, care poate fi utilizat în vederea dezvăluirii într-un mod anonim şi sigur a urmatoarelor evenimente:

  • acte sau omisiuni – în legătură cu persoanele care acţionează în numele Gothaer sau au rapoarte juridice cu Compania;
  • încălcarea sau solicitările de a încălca reglementările cu caracter obligatoriu universal legale;
  • încălcarea regulamentelor interne ale Gothaer sau a standardelor introduse în Codul de conduită al Companiei.

Gothaer garantează că orice persoană sau entitate juridică de bună-credință, care raportează nereguli prin acest formular, nu se va confrunta cu consecințe sau acțiuni negative din partea Companiei. Gothaer asigură anonimatul total persoanei care sesizeaza aceste nereguli.

Gothaer nu acceptă dezvăluiri făcute cu rea-credință, oportuniste și/ sau menite exclusiv de a face rău individual sau oricărei persoane prezentate în prezentul formular de avertizare. Prin Serviciul de Conformitate si Serviciul de Antifrauda de la Gothaer, Compania va verifica circumstanțele dezvăluirilor într-o manieră imparțială și confidențială, prin efectuarea tuturor acțiunilor necesare care decurg din aceasta.

Fii vigilent! Informează-ne şi vom lua măsuri pentru a proteja Compania şi clienţii săi!

Mulţumim,
Echipa Gothaer


captcha